Четвер, 17.08.2017, 20:18
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS

Державний навчальний  заклад
"Корсунь-Шевченківський  професійний  ліцей"


Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Методична робота » Передовий педагогічний досвід

З досвіду роботи майстра виробничого навчання Гладишенко Г.В.

ГЛАДИШЕНКО ГАЛИНА ВОЛОДИМИРІВНА

/технологія приготування страв із м"яса.doc

/портфоліо.ppt

 

Категорія: Передовий педагогічний досвід | Додав: заняття (27.03.2014)
Переглядів: 381 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Друзі ліцею

Copyright MyCorp © 2017
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz