Четвер, 27.07.2017, 19:44
Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | RSS

Державний навчальний  заклад
"Корсунь-Шевченківський  професійний  ліцей"


Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог файлів

Головна » Файли » Ліцейне життя » Ліцейне життя

Від кулінарної майстерності до кулінарного мистецтва
22.03.2012, 14:07

  06 березня 2012 року  ДНЗ  "Корсунь-Шевченківський професійний ліцей"  зустрічав  педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів Черкащини, які готують робітничі кадри з професій харчового напрямку  на семінар під назвою «Від кулінарної майстерності до кулінарного мистецтва». Під час семінару викладачі державного навчального закладу «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей» Попик Л.Д., Перевозний О.А., Діденко М.А., використовуючи відеоматеріали, презентації, розкрили питання, які були озвучені на навчанні та які допоможуть працівникам закладів громадської торгівлі харчування, сервісу, ресторанної справи підвищити свою кваліфікацію, фаховий рівень: дотримання санітарних та технічних норм, особистої гігієни; характеристика новітнього устаткування, якість продуктів харчування, нові напрями ресторанного бізнесу в індустрії розваг.

Категорія: Ліцейне життя | Додав: заняття
Переглядів: 401 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Друзі ліцею

Copyright MyCorp © 2017
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz